Születésnapi kívánság

Hosszú idő telt el az utolsó City Women blogbejegyzésünk óta, pedig oly sok gondolat érett a fejemben, melyekről ha lett volna szabad kapacitásom, szinte biztosan néhány napos rendszerességgel veled is megosztottam volna. Most azonban eljött a mi időnk, a blog újraélesztésének és újjászületésének az ideje.

Szeretném itt a blogban hétről hétre megosztani veletek azokat a gondolataimat, melyek a Bella Girl Magazinunk szerkesztése, az egyes írások kiválasztása során a tinilányokat érintő témákban való elmélyülés időszakában engem is komolyan foglalkoztatnak. Elújságolom majd Neked, hogy milyen visszajelzéseket kapunk a fiatal lányoktól, az édesanyáktól és mindazoktól, akiknek a kezébe kerül a magazinunk.

Ezen felül még valami egészen egyedi dolgot is tartogatunk itt a blogban: útjára indítunk egy Úttörő bibliai nőalakokról szóló sorozatot, mely tulajdonképpen egy kis ízelítőt ad az ausztrál City Women szervezet vezetőjének, Letitiának Az úttörő asszonyok c. kézikönyvéből. Terveink szerint jövőre megjelentetjük a könyvet magyar nyelven is, de az érdeklődő és türelmetlen angolul jól tudóknak van egy jó hírem: IDE kattintva azonnal megvásárolható az értékes és a témáját tekintve hiánypótló kiadvány!

Szintén a jövőbe,de egészen közelbe, a hétvégére tekintve szeretném megosztani veled, ami a napokban a szívemben megfogalmazódott. Hosszú évek óta, ahogy elindult az alapítvány ( 2015. november) vágytam egy olyan kis filmre, amely közvetíti az alapítványunk, a Bella Girl Magazin üzenetét. Ez a kívánságom a Duna-tv Új Nemzedék c. műsor vezető szerkesztőjének köszönhetően idén októberben való válhatott.Tegnap élő műsorban voltunk!  Ha nem tudtad megnézni, akkor IDE kattintva megtekintheted. A műsor második felében, a 12:24 perctől következik a Bella Girl Magazin.

Mostanra már biztosan megfordult a fejedben, hogy miért nem esett még szó a blogbejegyzésem címében szereplő SZÜLETÉSNAPRÓL!

Nos, közeledik,s a hétvégén lesz az én, majd november elsején az Igaz Női Értékekért Alapítványunk születésnapja. Manapság Magyarországon is egyre népszerűbbé vált az a szokás, hogy születésnapokon egy jó ügy érdekében adománygyűjtő kampányt indítanak magánszemélyek.  Ahogy először ez megfordult a fejemben, gyorsan elhessegettem a gondolatot, aztán csak nem hagyott nyugodni.

Látván azt, hogy a riportfilm kapcsán is mennyi pozitív visszajelzést kaptunk, és tudván mekkora áldás, ajándék tud lenni a magazin a sok színes személyes történeteivel, tartalmas és építő írásaival, hatalmába kerítettek  a ” merj bátran és hitben kilépni a vízre! ” , ” lépj ki a komfortzónádból, Niki! ” típusú gondolatok. És itt vagyok, cselekszem:

Az alapítvány vezetőjeként tudván a nyomtatott magazin előállítási költségeit, a beérkező adományok összegét, a magazin előfizetések számát, azt kívánom hittel és bizalommal a saját és az alapítványi születésnapok alkalmából, hogy 

” Bárcsak az elkövetkező két hétben 200 új Bella Girl Magazin előfizetésünk lenne! “

Pontosan ennyi előfizetői díjból tudnánk fedezni a következő, november végén megjelenő 4. Bella Girl Magazinunk nyomdai- és grafikai költségeit. A magazin szerkesztésének minden munkafolyamatát önkéntesen végzik a csapattagjaink, ahogyan én is lassan negyedik éve önkéntesként tevékenykedek, azonban a nyomdai és a grafikai szolgáltatásokért normális piaci árat kell fizetnie az alapítványnak.

Szeretettel kérlek, ha Te is értékesnek tartod a magazint, és a családodban, a barátaid, az ismerőseid körében, a gyülekezetedben vannak fiatal lányok, akkor AJÁNDÉKOZD MEG őket egy éves előfizetéssel!

A tettek mezejére  IDE kattintva léphetsz!

Végezetül a soraimat a már rongyosra lapozott Spurgeon Isten ígéreteinek a tárháza áhítatos könyvem mai üzenetével zárom:

 ” A kevés is ezerre nő, a kicsiny is hatalmas néppé. Én az Úr, rövid idő múlva megvalósítom ezt.” (Ézs. 60, 22)

” Az Úrért való szolgálat olykor egészen kicsiben kezdődik, de azért az nem kevés értékű. A gyöngeség növeli a hitünket, Isten közelébe kényszerít minket, és megtanít dicsőíteni az Ő nevét. Vegyétek  nagyon komolyan a növekedésről szóló ígéretet. A mustármag a legkisebb a magvak között, mégis nagy fává nő, amelyen menedéket találnak az égi madarak. Lehet, hogy egyvalamivel kezdjük a szolgálatot, és az is csak egészen kicsiny dolog, de mégis ezerszeresére fog nőni. Nagy az Úr szorzótáblája.

Ne gondoljuk, hogy valami nagyon távoli időre esik ennek az ígéretnek a beteljesedése, hiszen így szól:

” Én az Úr, rövid idő múlva megvalósítom azt.”  Ne sürgessük elhamarkodottan a beteljesülést, ahogyan azt néhányan teszik. Meglesz az a maga idejében, de akkor aztán késedelem nélkül.”

Szeretettel,

Tóth-Surányi Nikoletta

 

Küldj választ

%d bloggers like this: