Rólunk mondták

“Három lány mamájaként nem kis izgalommal várom a kamaszkor beköszöntését.

Szeretném, ha a lányaimból olyan nők lennének, akiknek erős, megtartó hitük van, és akik örömüket lelik női mivoltukban, ezért szívből szurkolok minden olyan kezdeményezésnek, amely ebben kívánja támogatni őket.

Nagyszerű ötletnek tartom, hogy legyen egy színvonalas magazin, amely kifejezetten nekik szól, és amely jó irányba formálja őket, és legyen egy olyan szervezet is mögöttük, ahol igazi közösségre találhatnak.”

Győri Virág, a Family magazin főszerkesztője


Szerintem remek dolog, hogy elindulhat ez a tini lányoknak szóló keresztény magazin. A magazinon keresztül jobban megismerhetjük Istent és az ő szeretetét és azt, hogy mi a helyes értékrend ebben a mai világban

 

Noémi


 

” Nagyon megfogott, hogy milyen szenvedéllyel indultatok el ezen az úton. Hiánypótló kezdeményezés ez lányainknál, nagy szükség van tiszta információra az életük
minden területén. A mai média hamis képei, erőteljes nyomása ellen harcolni kell, a fiatal lányoknak pedig szükségük van arra, hogy tudják: szeretik őket, elfogadhatóak, képesek változni, és hatással vannak ők is.

A Bella Girl lendületes és valódi. Pont, mint a lányok, akiket el kíván érni!”

Zs. Nagy Izabella, FÉK Program


Nagyon örülök, és hasznosnak találom, hogy a Bella online közösségi oldal és a Bella Magazin megjelent Magyarországon is. Lehetőséget és ösztönzést ad a tinilányoknak, hogy nőkké vállaljanak, és mindezt keresztény szemmel láthatják.
Úgy gondolom, hogy nagy segítséget nyújthat a korombeli lányoknak a magazin.
Örülök, hogy a tagja lehetek a Bella Girl csapatának.

Anita


Kedves Niki,
tegnap kaptam meg a linket az oldalatokhoz és azóta már nem csak én olvastam, hanem jó néhány ismerősnek, barátnak, testvérnek is elküldtem, s visszajelzést is kaptam, mennyire tetszik nekik (is)..
Legyen áldás rajtatok!!!
Magamról talán annyit, hogy Momo vagyok, Isten gyermeke, 43 éves hatgyermekes egyedülálló anyuka, a férjem 6 éve ment Haza az Atyához.
Isten áldjon meg téged és a munkatársaidat is mind! Nagy szeretettel gondolok rátok, a szolgálatotokra, imában veletek!

Momo


“A küzdelem a lányainkért előadás sorozat első előadásának adott otthont a taksonyi imaház. Szeretettel ajánlom mindenkinek a fenti előadást, amely számunkra egy csodás női délutánt teremtetett. A prezentáció ráébresztett arra, hogy milyen fontos a keresztény női értékeket megmutatni és elültetni a fiatalabb generációban, sőt mi több: kötelességünk. Örömmel tölt el, hogy részese lehettem egy ilyen fontos kezdeményezésnek. Az előadás őszintén és mélyen tárja fel a mai tini lányok világszemléletét, és azt a forrást, ahonnan mindezt merítik.

A fenti hiánypótló előadás sorozat egy olyan forrás felmutatására vállalkozik, amelyből ha merítünk, akkor bízhatunk abban, hogy lelkileg egészséges női társadalom formálódhat, akik helyesen tudják értelmezni és merik is vállalni a „női princípium” hordozását és beteljesítését, amit Istentől kaptunk.”

Stefán Tímea,
Taksonyi Református Missziói Egyházközség lelkipásztorának a felesége