Pure – You are called

Együttműködő partnerünk, a Pure Fashion Alapítvány hosszú idő után úgy döntött, nevet változtat, ezt május 26-án jelentette be. Az új neve Pure, mottója: You are called.

A névváltás célja, hogy az új név átfogó képet adjon a kamasz lányokat megszólító programról. A You are called mottó a 2016 szeptemberében elindult fiúprogramot is felöleli.

A Pure Alapítvány célja, hogy az önismereten és a személyes istenkapcsolaton keresztül erősítse a fiatalokat abban, hogy nőnek és férfinak lenni Istentől kapott hivatás.

A Pure egy olyan komplex program, amelyben egyszerre van jelen az élmény, a közösség, a lelkiség és a személyiségfejlesztés. Célja, hogy a résztvevő kamasz lányok felfedezzék értékeiket és megerősödjenek azokban. Átéljék, hogy nőnek lenni jó, nőnek lenni hivatás, önismeretükben fejlődjenek és rátaláljanak az Istentől nekik szánt személyes küldetésükre a világban. A Pure olyan stabil, keresztény alapot ad a kamasz lányok számára, amire az életüket építhetik. A program havi egy szombati napot jelent, két tanéven keresztül.

A Pure kiemelkedő eseményei közé tartozik az Anya-lánya Teaház, a lelkigyakorlat, az Apa-lánya Nap, a Pure Collective Évzáró Est, valamint a Pure Nyári Tábor.

 

 

Küldj választ

%d bloggers like this: