Küzdelem a lányainkért előadások

Támogatom

CW Infl.Conf.NikiA Küzdelem a lányainkért előadás sorozat keretében kendőzetlenül beszélünk a reklámokban és a médiában szexuális szimbólumként megjelenő nőideál elterjedésének a lányok egészséges testi és lelki fejlődésére gyakorolt káros következményeiről.

Bemutatjuk az Isten által teremtett női képet. Szeretnénk lerombolni a keresztény élettel kapcsolatos tévhiteket, a keresztény nőkről alkotott  hamis képet.
Beszélünk az igaz női értékekről, a szexualitás témájától a közösségi médiáig, az önértékelésig, és mindenről ami hit és kegyelem.

Célunk, hogy vonzóvá tegyük azt a női képet,
amelyet a Krisztusban felszabadított, örömteli élet adhat mindenki számára.

Ha van egy közelgő esemény / tábor, ahol azt gondolod, hogy az előadásunk gazdagítaná a programot, kérlek írj nekünk! Minden meghívást hálás szívvel fogadunk!

….., MERT MINDEN LÁNY KINCS,
S MEGÉRDEMEL EGY SZERETETBEN TELJES ÉLETET!

 
Megszületett a Küzdelem a lányainkért zárt Facebook csoportunk, ahova természetesen Téged is sok-sok szeretettel várunk!

Ez egy olyan elszánt keresztény nők közössége, akik összefogásban, Krisztus testének aktív tagjaként szeretnék mozgósítani a helyi gyülekezetüket és a meglévő kapcsolataikat azért, hogy a szűkebb és tágabb környezetükben élő fiatal lányok és nők életében testi és lelki gyógyulást hozzanak.

Bátran felemeljük a hangunkat a reklámokban és a tömegmédiában szexuális szimbólumként megjelenő hamis nőideál elterjedése ellen, mely negatív, romboló hatást gyakorol már az egészen fiatal lányok testi és lelki fejlődésére.

Hisszük, hogy városaink, országunk lányaiért mi is felelősek vagyunk, és érdemes harcolnunk értük.

Gyere, te is csatlakozz hozzánk!