Bella Girl Online Magazin

BellaGirl Online Magazin
Támogatom

 KÜLDETÉS

A Bella Girl több, mint egy online magazin – a páratlan egyéni szépség, az értékek és a célok szószólója. Küldetése, hogy a “női szépséget” a lehető leghitelesebb formában képviselje a médiában.

KEZDETEK

Hét évvel ezelőtt egy ausztrál fiatal nő szívében született meg egy tinilányoknak szóló magazin elindításának a gondolata. A teljes történetet IDE kattintva olvashatod el. Nem csak a kenguruk földjén élnek nagy álmodozók, hanem idehaza is,  ezért az ausztrál bella rae Magazin magyarországi testvéreként 2016. áprilisában indult útjára hiánypótló kezdeményezésként az online Bella Girl Magazin.

ÉRTÉKEK

A Bella Girl írásait a női értékek alapelvei vezérlik.

A Bella Girl nagyra tartja a fiatal nőket, különösen azokat, akik lelkileg sérülékenyek és tapasztalatlanok. A Bella Girl hisz abban, hogy minden nő gyönyörű, a maga teljességében. Minden nő megismételhetetlenül egyedi és különleges. Minden fiatal nőnek az életének célja van, akkor is, ha önmaga még nem ismerte fel azt.

PILLÉREK

  • Szépség és divat,
  • Test és lélek,
  • Kapcsolatok
  • Bella Lányok,
  • Misszió & Közösség,
  • Kreatív,
  • Kérdések-válaszok,
  • Ajánló
  • Vlog

BellaGirl Online Magazin

BELLA GIRL, MINT EGY SZERETŐ NŐVÉR

A Bella Girl az olvasó szerető nővéreként segít az igaz életre való felkészülésre. A mai kor fiatal lányainak szeretne tartalmas, szociálisan is érzékeny, ugyanakkor a korosztályi elvárásoknak megfelelő formában izgalmas témákat, hétköznapi és nem mindennapi történeteket felsorakoztatni. Mindezt annak a reményében teszi, hogy az intelligensen, ízlésesen, ugyanakkor viccesen boncolgatott tartalmak olvasása során a fiatal nők felismerik és megértik nőiességük értékét és életük valódi célját.

TESTVÉRI ÖSSZEFOGÁS

A Bella Girl hisz a testvéri összefogás erejében, ami azt jelenti, hogy figyelünk egymásra, és támogatjuk egymást.

A Bella Girl  arra ösztönzi a lányokat, hogy erős, intelligens és kreatív nőkké váljanak, akik nem csak részesei az őket körülvevő világnak, hanem formálják is azt.

BELLA GIRL CSAPAT

Tinik és nem tinik. 10-es, 20-as, 30-as korosztály és a többiek. Nők (és férfiak). Családosok és egyedülállók. Gyerekesek és gyerek nélküliek. Mi a közös bennünk? A Bella Girl Magazin CSAPATA olyan szenvedélyes és elkötelezett élő hitű keresztény nőkből áll, akiknek szívügyük a fiatal lányok sorsa. Sokfélék vagyunk személyiségünkben, korunkban, származásunkban, foglalkozásunkban, felekezeti hovatartozásunkban, de mégis egyek vagyunk az elhívásunkban. Egyik Napi Bátorítónkkal tudjuk a legjobban jellemezni magunkat: Istenben bízva, az ő útmutatása alapján igyekszünk élni, önmagunkat elfogadva. Ezt szeretnénk közvetíteni cikkeinken keresztül minden fiatal lánynak!

Főszerkesztő: Tóth-Surányi Nikoletta

Teológiai lektor: Kálai Erika

Nyelvi lektor: Horváth Gabriella, Ónodi Krisztina-Adrienn, Török-Németh Anita

Csapatunk önkéntesekből áll: fordítók (ausztrál anya-magazinunk a bella rae Magazine cikkeit fordítják), írók, olvasószerkesztők, fotósok, képszerkesztők, grafikusok, webmester, lektorok, közösségi médiafelelősök, HR felelős…

Köszönjük mindenkinek az odaadását, áldozatkész munkáját!

 

A BELLA GIRL üzenete MINDEN LÁNYNAK szól!

Kattints és látogass el magazinunk weboldalára!

online magazin lányoknak