NYOMTATOTT Bella Girl Magazin

Bella Girl Magazin
Támogatom

A BELLA GIRL MAGAZIN KÜLDETÉSE

Magyarország egyetlen tinilányoknak szóló nyomtatott magazinja, amely az őket foglalkoztató témákon keresztül, könnyed stílusban mutatja be isten szeretetét és közvetíti az evangélium üzenetét.

A Bella Girl több, mint egy lánymagazin – a páratlan egyéni szépség, az értékek és a célok szószólója. A Bella Girl írásait az igazság, a tisztelet és a női érték alapelvei vezérlik.

Küldetése, hogy a “női szépséget” a lehető leghitelesebb formában képviselje a médiában.

A KEZDETEKRŐL…AHOGY EGY AUSZTRÁL ÉS EGY MAGYAR NŐ ÁLMA VALÓRA VÁLIK

2009 nyarán jelent meg az első nyomtatott bella Magazin Ausztráliában. Elizabeth Hamilton volt, aki az egészet megálmodta és nyolc fiatal barátjával útjára indította. Egy olyan színvonalas magazinról álmodtak, ami többről szól, mint fiú-ügyek, celebek és pletykák. Hittek abban, hogy minden lány gyönyörű, függetlenül attól, hogy megfelel-e a média világa által sugallt képnek vagy sem. Minden lány értékes, és az életének fontosabb célja van, mint azt elképzelni tudná. Így ezek az elhivatott ausztrál álmodozók saját keresetükből nyomtatott szavakba öntötték a szívüket és a lelküket.

A magazin kiadója a queenslandi City Women Toowoomba női missziós szervezet, melynek vezetője Letitia Shelton a világot járva különböző női konferenciákon viszi a magazin hírét. A kéthavonta megjelenő 2016 óta bella rae névre átkeresztelt magazint már nem csak ausztrál, hanem amerikai, ázsiai és új-zélandi lányok is kézükben tarthatják.

Lizéhez hasonló lelkülettel és szenvedéllyel a szívében Tóth-Surányi Nikoletta volt, akit 2014-től egyre komolyabban foglalkoztatta egy tinilányoknak szóló magazin elindítása. 

2015 tavaszán két hetet töltött Toowoomba városában, ahol két női konferencián is beszámolt a hazai City Women Hungary, az Igaz Női Értékekért Alapítvány létrehozásának és a magyar Bella Girl Magazin elindításának a terveiről. 

 

 

2016 tavaszán útjára indult az online Bella Girl, majd 2018. júliusában megjelent az első nyomtatott BellaGirl kiadványunk.


A magazin szerkesztésének minden mozzanata önkéntes felajánlások által történik, amely bennünket is folyamatosan az Úrban szűnni nem akaró bizalom építésére tanít. Hisszük, hogy a magazin nyomdai költségére is érkezni fognak felajánlások.

… mert minden jó adomány Isten kegyelméből származik. Isten hatalmas és bőkezű adományozó.

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Üzenet

    Az Adatkezelési Tájékoztatót elolvastam és elfogadom.