Megvásárolható az első nyomtatott BellaGirl Magazinunk!

Történelmi pillanat az a Igaz Női Értékekért Alapítványunk életében. Megszületett az első nyomtatott BellaGirl Magazinunk, az online BellaGirl testvére! A főszerkesztői irodában több mint 1000 kiadvány várja, hogy megvásároljátok őket. 

Tudtad, hogy a BellaGirl Magyarország egyetlen olyan tinilányoknak szóló magazinja, amely nem bulvártartalmakkal és diétatippekkel van tele, hanem az értékről, a szépségről és az igazságról is szól?!

Az 44 oldalas kiadványunkban olyan kérdésekre keressük a választ, mint például hogyan lehet megtalálni a kiegyensúlyozott élet kulcsát, vagy hogy milyen egy igaz szerelem. Olyan izgalmas témaköröket boncolgatunk, mint az önismeret, az önbizalomhiány és természetesen a párkapcsolatokról is írunk.

Arról  is beszámolunk, hogy milyen egy modell élete, hogy kell egyszerű de szép szemöldököt varázsolni, illetve életmódváltás esetén is hasznos és bölcs tanácsokat adunk.

Nem ijedtünk meg az olyan kérdésektől sem mint  a leszbikusság és a tisztátalan gondolatokkal való harc, melyek a legtöbb tinilányt foglalkoztatnak.

A tartalmas és hasznos cikkek olvasásán túl a magazin sorait átjárja a Mennyei Atyánk szeretete és gondoskodása, melyet bízunk benne hogy minden olvasónk megérez.

Ajándékozz meg szükségben lévő lányokat a környezetedben a nyomtatott BellaGirl Magazinnal,és építsük együtt Isten országát!

 

Remélem sikerült felkelteni az érdeklődésedet,s te is csatlakozol a nyomtatott BellaGirl Magazinunk olvasótáborához!

Szeretettel:

Tóth-Surànyi Nikoletta és a BellaGirl csapat

 

Ui: már teljes erőbedobással dolgozunk a következő, decemberben megjelenő lapszámon, melyre majd augusztustól a Magyar Posta hivataljaiban és itt az alapítvány weboldalán is ELŐFIZETHETSZ! Terveink szerint évi két lapszámmal jelentkezünk, melynek írásaiból az online BellaGirl Magazinunkban is egy kis kóstolót kínálunk. A teljes írások kizárólag a nyomtatott magazinban lesznek olvashatók.

Küldj választ

%d bloggers like this: