MEGSZÜLETETT az Igaz Női Értékekért Alapítvány

Hálatelt szívvel szeretnénk Veletek megosztani, hogy több mint kilenc hónapnyi imádkozás, várakozás és reménykedés után hivatalosan is megszületett az Igaz Női Értékekért Alapítvány!

Küldetésünk, hogy a felnövekvő generáció lányainak utat mutassunk a mai világban valós értékek felé, amelynek torzulásában jelentős szerepe van a médiának, a kortársaknak és sajnos sokszor a szétesőben lévő családoknak is.

Keresztyén édesanyaként és az alapítvány vezetőjeként hiszem és vallom, hogy városunk, sőt nemzetünk lányai Istenhez tartoznak, és ahogyan Ő megteremtette őket, Ő arra vágyik, hogy kapcsolatban álljon velük, gyógyítsa és védelmezze őket.

Mi Isten nagykövetei vagyunk a városainkban; mi vagyunk azok, akiken keresztül Isten munkálkodhat, hogy elérje ezeket a lányokat.

Nem változtatjuk meg azt, amiért nem vállaljuk a felelősséget. Ezért nagyon fontos, hogy megváltozzon a gondolkozásunk abban, hogy hogyan látjuk városunk lányait. Ők a mi felelősségünk!

Mikor látjuk mennyi kárt és szomorúságot okoz a mai világban, hogy megannyi fiatal nő önkárosító magatartást képviselve alacsony önértékeléssel, étkezési vagy hasonló zavarokkal küszködik,könnyebb azt gondolni, hogy túl nagy már a probléma ahhoz, hogy bármit is tehessünk a mai vagy a jövőbeli generációért.

Nekünk azonban olyan fantasztikus fiatal lányokból és nőkből álló csapatunk van, akik szívük mélyéből azt kívánják, hogy végre VÁLTOZÁST lássanak városaik és nemzetünk lányaiban! Mi nem hagytuk, hogy teljesen lesújtson minket a sok probléma, amit nap mint nap látunk, hanem inkább úgy döntöttünk, hogy küzdeni fogunk a lányainkért!

A Küzdelem a lányaikért mozgalom maga is igényel szakembereket, akik önkéntes munkával segítik küldetésünk megvalósulását.  Hisszük, az összefogás megteremtése, az együtt dolgozás a közös cél érdekében segíthet megváltoztatni a világot.

 

 

Küldj választ

%d bloggers like this: