Kurátor

Tóth-Surányi Nikoletta

Bella Girl Magazin alapító főszerkesztő, Igaz Női Értékekért Alapítvány vezető, Kids’s Skills követ és Teengirls life coach

Közgazdászként a szállodaiparban a Hunguest Hotels Központi Igazgatóság PR munkatársaként kezdtem a pályafutásomat, majd az Aquincum Hotel Budapest céges értékesítőjeként dolgoztam.

Az első két gyermekem megszületése és a hitre jutásom mind a magán-, mind a szakmai életemben teljes pálfordulást hozott. Az üzleti világ után a Bárka Alapítványnál marketing és termékmenedzserként nagy rálátást szereztem a nonprofit szervezetek működésére.

Egyre tudatosabban kerestem életem Isten szerinti célját, s rövid idő alatt a gyermekmisszióban és a magazinok világában találtam magam. Az Örömhír gyermeklapnakrovatvezető írójaként, az amerikai Hearts at Home szervezet magyarországi  Anyai Szívek hírlevelének  önkéntes fordítójaként, majd főszerkesztőként több éves szakmai tapasztalatot szereztem.

Marketing és termékmenedzserként résztvettem a Harmat Kiadó által megjelentetett CikCakk Gyermekmagazin elindításában.

Sikeresen elvégeztem a Centrál Médiaakadémia szerkesztői képzését, ahol a magazinkészítés elméleti és gyakorlati alapjait Magyarország legnépszerűbb női magazinjainak főszerkesztőitől és munkatársaitól  tanulhattam.

2015-ben a megszerzett tudással és az elhívásommal belevágtam az ausztrál  női keresztény missziós City Women szervezet mintájára az Igaz Női Értékekért Alapítvány létrehozásába. 2016 tavaszán útjára indult  hiánypótló kezdeményezésként a tinilányoknak és fiatal nőknek szóló online Bella Girl Magazin, melynek útját mint negyedik gyermekem terelgetem.

Tiniként én is megtapasztaltam a média által bemutatott sokszor eltorzult, hamis női kép testi és lelki fejlődésemre gyakorolt negatív hatásait. Érett keresztény nőként azonban megláttam annak a lehetőségét, hogy egy tiszta, igaz és örökérvényű értékeket közvetítő magazin tükröt tarthat a nők felé, mely radikális változást képes generálni egyéni is társadalmi szinten egyaránt.

Különösen a kisgyermekek és a tinilányok világa áll a szívemhez a legközelebb, nekik és a szüleiknek szeretnék segíteni gyógyító és építő módon problémáikban, dilemmáikban, elakadásaikban. Legfőbb vágyam, hogy a munkámmal támogassam az embereket abban, hogy felismerjék a bennük rejlő értékeket, külső-belső szépségüket és egy céltudatos élet kialakítására törekedjenek. Jelenleg a PTF másoddiplomás hallgatója vagyok a keresztény szemléletű coaching és vezetés szakon.

Az alapítványi feladataim mellett férjemmel két jóképű kiskamasz és egy huncut kislány életét egyengetem.