Köszönőlevél

Kedves egykori, jelenlegi és jövőbeni Önkénteseink! 

Szeretnék köszönetet mondani mindannyiótoknak, akik az elmúlt másfél esztendőben bátorító szavakkal, kitartó imádsággal, fordítói, olvasószerkesztői, grafikai, programozói szaktudásukkal hozzájárultak egy álom megvalósulásához: 2016. áprilisában elindulhatott a tinilányoknak szóló online Bella Girl Magazinunk.

Leírhatatlan és szavakkal sem kifejezhető az érzés, ahogy visszatekintve a kezdetekre, a hosszú rögös útra, látom az Úr szolgálatunkban elvégzett munkáját. Hálás vagyok mindannyiótokért, akik hűségesen, bízva a még láthatatlanban hozzáadtatok valami pluszt a magazinhoz.

Őszintén szólva annyiszor feladtam volna a sok-sok bizonytalansági tényező miatt, de azokon a pontokon az Úr mindig csodákat tett, és újra felemelt, erőt és hitet adott. Tudjuk, hogy akik Istent szeretik, azoknak minden a javukra szolgál…. Bár most is még az Út elején vagyunk, de egységben Vele már edzettebben, hitünkben, elhívásunkban megerősödve még bátrabban állunk az újabb kihívások elé.

Kitartóan ragaszkodom életem vezérigéjéhez:
” Istennek minden lehetséges.” Mk.10, 27.

Az elmúlt négy hónapban az online magazint kizárólag az ismeretségi körünkben népszerűsítettük, amivel az volt a célunk, hogy egy “biztonságosabb burokban” tesztelhessük magunkat, mint szerkesztőségi csapat és az olvasóközönségünket.

Mostanra azonban elérkezettnek látjuk az időt, hogy hitben bátran egy újabb lépést tegyünk előre és a világ felé.

Legfőbb vágyunk, hogy az online és a jövőben tervezett nyomtatott Bella Girl Magazin katalizátorként pozitív változást indítson be a fiatal lányok és nők életében. 

Küldetésünk, hogy a női szépséget a lehető leghitelesebb formában képviseljük a médiában, egy alternatívát kínálva a lányoknak az újságárus standokon megvásárolható magazinok mellett.  Keresztény értékek alapján a lányok gondolkodásának formálása, az életre való felkészítésük a célunk.

Ennek a megvalósításához szükségünk van a Te személyes támogatásodra is!

Ha a szívedben ott ég a misszió a tinilányok felé, vagy egyszerűen értékesnek tartod a munkánkat, kérlek vidd hírét a Bella Girl Magazinunknak családod, barátaid és ismerőseid körében!

Légy a Bella Girl Magazin mecénása! Azért is imádkozunk, hogy az online Bella Girl Magazin legnépszerűbb cikkeit egy csokorba szedve, rendszeres időközönként nyomtatott magazin formájában is megjelentethessük. Ha neked is fontos egy fiatal lányoknak szóló hiánypótló és értékteremtő kiadvány megjelenése kérlek, támogass bennünket adományoddal!

Végül de nem utolsó sorban szeretném újra felhívni a figyelmeteket, hogy a Bella Girl csapatába folyamatosan (vissza)várjuk a régi és új fordítókat, írókat, szerkesztőket,  fotós és illusztrátor munkatársakat, legyenek kezdők, vagy profik. Nagyra értékelünk minden kreatív és művészi vénával megáldott munkatársunkat.  Rendíthetetlen szándékunk támogatni társszerzőink tehetségét, kibontakoztatni és továbbfejleszteni az Úrtól kapott adományukat, alkotói készségeiket.

Isten áldását kívánva életetekre!

Szeretettel:

Tóth-Surányi Nikoletta
Igaz Női Értékekért kuratóriumi elnök

Küldj választ

%d bloggers like this: