Kincset érő üzenet

Hosszú ideig  lapultak ezek a szépen összeszedett gondolatok egy kedves barátnőm jegyzetfüzeteiben, majd a legjobb időben megosztotta velem. Nagyon hálás vagyok neki ezért a kincset érő üzenetért, mert röviden és világosan megadja a válaszokat azokra a kérdésekre, amelyek egészen biztosan a legtöbb nőt foglalkoztatja. Szeretném most itt a blogban is közzétenni, hogy minél többen, ahogy én is, épüljenek és bátorságot nyerjenek általa.

Téged is foglalkoztat, hogy hogyan élj, és milyen nővé szeretnél válni?  Íme egy bölcs és hívő barátnő ezeket tanácsolja:

  1. CÉLTUDATOSAN=átgondolva, SOKAT imádkozva
  2. HŰSÉGESEN= nem a láthatókra nézve
  3. ÖTLETESEN = szépség, melegség
  4. MEGTENNI A 2. MÉRFÖLDET IS= többet adni, mint amennyit terveztem Máté 5:41:” Ha valaki arra kényszerít, hogy menj el vele egy mérföldre, menj el vele kettőre!”

“Jól vigyázzatok tehát, hogyan éltek; ne esztelenül, hanem bölcsen, kihasználva az alkalmas időt, mert az idők gonoszak. Éppen azért: ne legyetek meggondolatlanok, hanem értsétek meg, mi az Úr akarata.”
Ef 5,15-17

ÚTIRÁNY:

” Jó URAM taníts minket úgy szolgálni Téged, ahogy megérdemled, ADNI és nem várni érte semmit. HARCOLNI és nem számolni a sebeket,MUNKÁLKODNI és nem keresni a pihenést, DOLGOZNI és nem kérni jutalmat, csak annyit, hogy tudjuk a TE akaratodat tesszük, JÉZUS KRISZTUSBAN, a mi Urunkban.”
Loyolai Szent Ignác

Ha te is kaptál már hasonló tanácsokat egy barátnődtől, kérlek írd meg nekünk az info@citywomen.hu címünkre!

Írta: Tóth-Surányi Nikoletta

Küldj választ

%d bloggers like this: