Bella Girl csapatunk

Tóth-Surányi Nikoletta: kurátor, BellaGirl főszerkesztő

Közgazdászként a szállodaiparban a Hunguest Hotels Központi Igazgatóság PR munkatársaként kezdtem a pályafutásomat, majd az Aquincum Hotel Budapest céges értékesítőjeként dolgoztam.

Az első két gyermekem megszületése és a hitre jutásom mind a magán-, mind a szakmai életemben teljes pálfordulást hozott. Az üzleti világ után a Bárka Alapítványnál marketing és termékmenedzserként nagy rálátást szereztem a nonprofit szervezetek működésére.

Egyre tudatosabban kerestem életem Isten szerinti célját, s rövid idő alatt a gyermekmisszióban és a magazinok világában találtam magam. Az Örömhír gyermeklapnak rovatvezető írójaként, az amerikai Hearts at Home szervezet magyarországi  Anyai Szívek hírlevelének  önkéntes fordítójaként, majd főszerkesztőként több éves szakmai tapasztalatot szereztem.

Marketing és termékmenedzserként résztvettem a Harmat Kiadó által megjelentetett CikCakk Gyermekmagazin elindításában.

Sikeresen elvégeztem a Centrál Médiaakadémia szerkesztői képzését, ahol a magazinkészítés elméleti és gyakorlati alapjait Magyarország legnépszerűbb női magazinjainak főszerkesztőitől és munkatársaitól  tanulhattam.

2015-ben a megszerzett tudással és az elhívásommal belevágtam az ausztrál  női keresztény missziós City Women szervezet mintájára az Igaz Női Értékekért Alapítvány létrehozásába. 2016 tavaszán útjára indult  hiánypótló kezdeményezésként a tinilányoknak és fiatal nőknek szóló online Bella Girl Magazin, melynek útját mint negyedik gyermekem terelgetem.

Tiniként én is megtapasztaltam a média által bemutatott sokszor eltorzult, hamis női kép testi és lelki fejlődésemre gyakorolt negatív hatásait. Érett keresztény nőként azonban megláttam annak a lehetőségét, hogy egy tiszta, igaz és örökérvényű értékeket közvetítő magazin tükröt tarthat a nők felé, mely radikális változást képes generálni egyéni is társadalmi szinten egyaránt.

Az alapítványi feladataim mellett férjemmel két jóképű kispasi és egy huncut kislány életét egyengetem.

Kálai Erika: teológiai lektor

8. éve tanítok a budapesti Örömhír Általános Iskolában.Már 12 évesen elhatároztam, hogy tanító leszek. A Pünkösdi Teológiai Főiskola elvégzése után a debreceni Kölcsey Ferenc Református Tanítóképző Főiskolán szereztem tanító szakon diplomát, magyar műveltségterülettel, majd a Károli Gáspár Egyetemen drámapedagógiát tanultam.

Nagyon szeretem a gyerekeket, s különösen közel áll a szívemhez a tinik sorsa.  Boldog vagyok, hogy az alapítványban a fiatal lányok és nők felé szolgálhatok.

Az a vágyam, hogy a Bella Girl Magazinban megjelent írásokat olvasva a fiatal lányok és nők Istentől kapott bölcsességgel is gazdagodjanak, hogy megítélhessék, mi az Istennek jó és tökéletes akarata az életük minden egyes területére nézve.

„Neveld a gyermeket a neki megfelelő módon, még ha megöregszik, akkor sem tér el attól.”

Példabeszédek 22: 6.

Kálai Erikával és Török-Németh Anitával a PAX TV Kút c.műsorában a kamaszok érzelmeinek a kezeléséről beszélgetett Deák László evangélikus lelkész.

Az adás IDE kattintva megtekinthető.

Thamó Barbara - online marketing és média kapcsolatok

Jelenleg 23 éves vagyok és idén végeztem a Budapesti Corvinus Egyetemen, ahol elsőévesként találkoztam először Isten szeretetével. Diákéveim során a FÉK diákszervezet aktív vezetője voltam. Isten szívemre helyezte a fiatal lányokat, hálás vagyok, hogy a Bella Girl csapat részese lehetek. Hiszem, hogy a lányok életében a magazin iránytű Isten szeretetének a megismeréséhez.A Bella Girl marketingeséként, a feladatköröm elsősorban a közösségi oldalak és az online kommunikáció tervezése, valamint különböző média kampányok, promóciók szervezése. Részt veszek továbbá média figyelésben is, ami által az online felhasználók szokásairól gyűjtött információkból elemzéseket készítek, ezzel is elősegítve a Bella Girl sikerességét.

 

Somodi Yvette Nicolette - Teológiai lektor, Bella Girl fordító.

35 éves vagyok, 2 gyermekemmel és férjemmel Budapesten élünk, és a Pesterzsébeti Szabadkeresztény Gyülekezetbe járunk.
Elvált szülők gyermekeként nagyon sokat jelent számomra, hogy van egy Mennyei apukám, aki szeret engem és aki bármikor megvigasztal és bátorít. Én ezt apukámtól soha nem kaptam meg.

A Pestszentlőrinci Agapé Gyülekezetben tértem meg egy karácsonyi evangelizáció során, ahol a szerető Atyáról és a János 3:16 csodálatos igeverséről volt szó. Azonnal igent mondtam, s ennek lassan már 19 éve.

Azóta sok mindenen mentem keresztül,voltak mélypontok és zuhanórepülések is az életemben, de nagyon sok szolgálattal teli év is. Hálás vagyok, hogy ismét a fiatalok felé szolgálhatok, és legfőképp a lányok felé mindig is feléjük volt elhívásom. Hatalmas áldás számomra minden egyes cikk lefordítása, főleg mióta megszületett kislányom Naomi, aki most 6 hónapos, azóta még jobban szívemhez szól a Bella Girl, amely egy egyedülálló magazin a tini és a fiatal lányoknak.
Az 1 Péter 2:9 igeverssel zárom soraim ” Hercegnő vagy a Mennyei Király Leánya”.

Áldott olvasást kívánok minden kedves Bella Girl olvasónak!

Kovács Annamária: fordító, facebook szerkesztő

Elsősorban az amerikai Girl Defined blog fordításokért és videók feliratozásáért felelek, továbbá a Bella Girl Magazin youtube csatorna és facebook oldalának a menedzselését végzem.

Keresztény nagycsaládban nőttem fel. A szüleim élő hite és az esténkénti családi áhítatok erős bizonyságként álltak előttünk, így abban az áldásban lehet részünk, hogy már mind az öten -„gyerekek”- megtértünk. A hitünk megingathatatlan alapja mindig a Biblia, Isten megkérdőjelezhetetlen szava volt. Ehhez mérünk hozzá mindent és ez alapján alakítottuk ki az értékrendünket. Budapesten tanulok, így a szorgalmi időszakban a Golgota Keresztény Gyülekezetbe járok. Fiatal koromtól kezdve fontos volt számomra, hogy a női létemet tudatosan éljem meg, megértve és elfogadva hogy Isten mire alkotott. Pár éve elhívásomnak érzem, hogy ezt a környezetem felé és ha lehet, minél több fiatal lány felé is közvetítsem, mert úgy látom, hogy a mai világban egyre zavarosabb a fiatalok saját magukról, nemi szerepekről, a párkapcsolatokról alkotott képe. Úgy látom a Bibliából, hogy nőkként a családbeli szerepünk mellett, a fiatalabb nők tanítása és elérése a feladatunk. Erre személyesen elhívást is érzek, amelyre nézve várom Isten vezetését, hogy megmutassa, hogy hol akar látni. A fentieket volt lehetőségem gyakorlatban is alkalmazni a Tóalmási Élet Szava táborban, ahol idén második alkalommal önkénteskedtem, mint szobavezető. Ilyenkor 14 tinédzser lány 2 szobavezetőre van bízva, hogy beszélgessenek velük, „kibontsák őket” és próbálják Isten felé fordítani a figyelmüket. Ez mindkét nyáron nagyszerű tapasztalat volt számomra, sok tapasztalattal gazdagodtam, rendkívül élveztem és pozitív visszajelzéseket kaptam a szolgálatommal kapcsolatban. Isten jó nyelvi érzékkel áldott meg, a német és főleg az angol tudásomat napi szinten, aktívan használom, folyamatosan fejlesztem.

Nagyon megörültem, amikor egy facebookos hirdetésből rátaláltam a BellaGirl magazinra és láttam, hogy elkezdtétek a GirlDefined csatorna videóinak feliratozását, én ugyanis már több mint egy éve követem őket, és rendkívül értékesnek tartom az üzenetüket.

Hálás vagyok, hogy a két nagy szenvedélyem; a két terület, – amiről éreztem, hogy Isten nem véletlenül tette fontossá számomra- most találkozik:a lányok felé történő érték közlés és az angol nyelv. Hálás vagyok, hogy egy ilyen magazin indulhatott el Magyarországon és, hogy én is az alapítványnál szolgálhatok!

Győrfy Anita: fordító, videó feliratozó

Férjemmel és 2 kisfiammal Dunakeszin élünk. 23 éve tértem még, még egyedülállóként. Sok mindent megéltem már Istennel, mélységeket és magasságokat is. 

Szülés előtt multiknál dolgoztam, de most már teljes állásban gyereket nevelek, amit borzasztóan élvezek, és egy csodálatos lehetőségnek tartok.

A Budapesti Autonom gyülekezetbe járunk, azelőtt Golgotások voltunk. Megtérésemkor pedig a pasaréti református gyülekezet tagja voltam. 

Fontosnak tartom, hogy elérjük a fiatalokat, köztük a lányokat és ebben a magazin azt hiszem egy nagyon jó lehetőség. Én a videó feliratozásban vállaltam szerepet.  

Bár én inkább a személyes beszélgetések és kapcsolatok híve vagyok, tudom, hogy egy online magazin is sokat segít abban, hogy Isteni értékeket közvetítsük a világnak.

Ami leginkább a szívemen van, mint szolgálat,az a lelki gondozás. Tapasztalataim szerint nagyon sok a beteg keresztény ember, téves önképpel és Istenképpel. Sok a múltban szerzett sérülés, a begyógyulatlan seb. Személyes tapasztalatból tudom, hogy Isten gyógyító, szabadító és szerető Isten, aki teljesen helyre akarja állítani az embert.  Ebben szeretnék az Ő munkatársa lenni.

Török-Németh Anita: olvasószerkesztő

Az alapítványnál olvasószerkesztői feladatok mellett a napi bátorító üzenetek koordinálásáért is felelek.

Tanítóként dolgozom egy budapesti keresztény általános iskolában. Keresztényi életem már gyerekkoromra nyúlik vissza. Isten mindig fontos része volt az életemnek. Jézus Krisztus az életét adta értem, én pedig a saját életemet adtam neki. Évek óta érzek egy elhívást, hogy olyan helyen szolgálhassak, ahol fiatalokkal foglalkoznak. A Bella Girl egy olyan magazin, ahol a fiatal lányok Isten igéjének a szemszögéből kaphatnak őszinte választ a kérdéseikre, segítséget a nehézségeikre. A magazint olvasva rájöhetnek, hogy nincsenek egyedül a gondjaikkal, kérdéseikkel. A Bella Girlben olyan Istent szerető, követő valódi nők dolgoznak, akik nem hamis képeket, ideálokat akarnak a lányok elé állítani, hanem megmutatni azt, hogy mennyire fantasztikus nőnek lenni.

Isten gyönyörű alkotásai vagyunk testi adottságoktól függetlenül. Megtiszteltetés, hogy egy ilyen fantasztikus csapta tagja lehetek és segíthetek a fiatalok felé való szolgálatban.

Török-Németh Anitával és Kálai Erikával a PAX TV Kút c.műsorában a kamaszok érzelmeinek a kezeléséről beszélgetett Deák László evangélikus lelkész.

Az adás IDE kattintva megtekinthető.

Horváth Gabriella: korrektor

Székesfehérváron születtem református családban. Szüleim, nagyszüleim is mind hitüket gyakorló, templomba járó keresztények voltak. Kiskoromtól kezdve teljesen egyértelmű volt számomra Isten létezése. A hitemet sok istentisztelet meghallgatása és a gyülekezeti bibliaórákon való részvétel folyamatosan erősítette. Óriási erőt ad számomra, hogy tudom: sosem vagyok egyedül, Isten mindig velem van és megsegít.

Jelenleg Budapesten élek a férjemmel. Magyar- és történelemtanárként dolgozom egy általános iskolában. Nagyon szeretek tanítani. Hiszem, hogy nemcsak oktató, hanem nevelő munkámmal hozzájárulhatok a gyerekek értelmi-érzelmi fejlődéséhez.

Az újságnál cikkek korrektúrázásával foglalkozom. Remélem, munkámmal én is segíthetek abban, hogy helyes értékek követőivé váljanak a fiatal lányok.

Ónodi Krisztina: korrektor

Erdèlyben èlek, Nagyvárad mellett, Hegyközszáldobágyon. Magyar nyelv ès irodalom szakon vègeztem a nagyváradi Partiumi Keresztèny Egyetemen.Egy könyvkiadónál vagy lapszerkesztősègnèl szeretnèk elhelyezkedni. Szivesen bíbelődöm szövegek szerkesztèsèvel, helyesírási hibák kijavításával. Az pedig külön öröm számomra, hogy – amennyire időm, kèpessègeim ès tudásom engedi, – egy hitèleti, èpítő jellegű, èrtèkeket követítő magazin munkáját segíthetem.

Csendesebb termèszet vagyok, picit könyvmoly is, szeretek zenèt hallgatni (mèg mosogatás közben is!). Mivel vidèken lakom, szívemhez nőtt a termèszet, szeretek a szabadban sètálni, termèszet- ès makro fotókat kèszíteni, na meg írogatok…leginkább verseket:) Ha az Úr is úgy akarja, és összejön, szeretnék majd megjelentetni egy verseskötetet az eddig összegyűlt verseimből.

Pünkösdi-karizmatikus vagyok. Keresztèny, újjászületett szülők gyermekekènt úgy nőttem fel, hogy rendszeresen jártam vasárnaponkènt gyülekezetbe. Megtanultam, hogy miben hiszek. De valódi személyes kapcsolatom nem volt Istennel. Aztán egyik alkalommal ott ültem az istentiszteleten, és minden szó a szívemig hatolt. Nem szerettem azt, aki voltam. Nem akartam tovább így élni. Üresnek éreztem magam. Nagyon üresnek. És akkor, aznap, 2008. november 9.-én ráébredtem, hogy milyen nagy szükségem van Istenre. Megérintett a szeretete. Megérintett az, hogy az egyetlen Fiát adta értem. Értem! 2009-ben megkeresztelkedtem. Majd eltelt egy-két év, és a tinédzser éveimben belesodródtam egy olyan kapcsolatba, ami eltávolított Istentől. Kiestem a világba. De folyamatosan éreztem, hogy hiányzik valami. Semmi sem tudta betölteni azt az űrt bennem. Azt csak Isten tudja betölteni. Nagy küzdelmek árán, de végül feladtam a kapcsolatom azzal a világ sráccal, akibe szerelmes voltam, de akinek Isten nem sokat jelentett, és Istent választottam. Megkönnyebbültem, de nagyon fájt. Erőt vett rajtam pár hónapig egy kisebb depresszió. De Isten vigasztaló szeretetét is megtapasztaltam. Ebben a mélységben közelebb kerültem Hozzá, mint addig bármikor. Végre elkezdtem rádöbbenni arra, hogy Ő megért engem, és valóban a legjobbat akarja adni nekem, mert szeret. Úgy éreztem, nem vagyok méltó arra, hogy szeressen. Elhagytam Őt. Engem nem lehet szeretni. Elöntött a bűntudat, a szégyen, és az önsajnálat. De Ő végig velem volt. És begyógyította a sebeket a szívemen. Soha senki nem szerethet úgy, ahogyan Isten teszi. Szeretném, ha ezt más nők, és lányok is megtapasztalnák. Egyetlen férfi sem f fogja tudni kielégíteni azt az éhséget benned, amit Isten helyezett beléd, hogy megtalálhasd Őt. Csak Ő képes rá. Mindezek után a hitem személyessé vált. Már meggyőződésből hiszek Istenben. És sohasem fogom megbánni, hogy Őt választottam. Megérte. Ezerszeresen megérte.

Szívesen vagyok rèsze a csapatnak, mert a BG olyan èrtèkeket közvetít, ami sokat segíthet a lányoknak abban, hogy megèrtsèk, ne egy fiútól várják a megbecsülèst, a szeretetet, a boldogságot, hanem Isten karjaiba fussanak! Ès arra is bátorítást kaphatnak, hogy ne adják fel, ha az èletet nagyon üresnek, szürkènek ès sötètnek èrzik. Nincs olyan mèlysèg, ahová Isten szeretete ne èrne el! Itt értékekre találhatnak, olyanokra, amelyek nem múlnak el a divathóbortokkal, és nem évülnek el, mert örökkévaló értékek. Bár én csak apró láncszeme vagyok a csapatnak, nagyon hálás vagyok Istennek azért, hogy a része lehetek!

Galambos Eszter: képszerkesztő, instagram szerkesztő

 

11 éves voltam, amikor egy gyerektáborban megértettem, Isten annyira szeret engem, hogy az ő Egyszülött Fiát adta az én életemért! Miután ezt megláttam, egy lelkigondozó vezetésével átadtam az életem a Világ Urának és teremtőjének. Azt hittem ennyi elég lesz, innentől minden happy. Aztán jött a kamaszkor és a lázadás engem is elért. Teljesen eltávolodtam Istentől, szinte el is feledkeztem az Ő létezéséről. A szüleimmel is megromlott a kapcsolatom. Nem telt el nap veszekedés nélkül. A fordulópont 2015 nyarán következett be. Elmentem egy képzésre, ahol azt tanultuk, hogy hogyan tanítsunk gyerekeknek a Megváltóról. Miközben azt hallgattuk napról napra, hogy micsoda Úr is Ő valójában, miket tett és mennyire szeret megláttam, hogy micsoda őrültségekbe is mentem bele. Újra meg kellett tanulnom mindent az Úrról. És újra hozzá fordultam. Odaszántam magam hozzá. Nem sokkal utána Isten elhívását kaptam a gyermekmunkára. Így óvodapedagógusnak készülök.

A BellaGirl-re az instagramon keresztül találtam rá. Én is csatlakozhattam a szolgálatába, amiért nagyon hálás vagyok. Legfőbb célom vele, hogy minél több lánynak megmutathassam Isten csodálatos voltát, hogy ők is megtapasztalják az Ő szeretetét és kegyelmét, ahogyan azt én is megtapasztalhattam. Így tevékenykedek a képszerkesztők csapatába.

Fannygirl, Bella Girl író

Kiskorom óta tudom, hogy létezik valahol egy nagy Isten, aki jó és megteremtette a Földet. De ez a tudat nem sokat segített a tinédzserkori önutalátomon, az elveszettség, a szeretethiány csillapításán. Nagyon áldott vagyok, hiszen szerető családban nőttem fel, valami mégis hiányzott. Egy hosszabb formálódás után két évvel ezelőtt megértettem, hogy Isten akkor is szeret engem, ha nincs rajtam smink vagy esetleg pár plussz kilóval rendelkezem. Eljutott a szívemig, hogy Ő értékesnek, becsesnek és gyönyörűnek lát engem.

Hálás vagyok, hogy fél évvel ezelőtt „rám talált” egy facebook hirdetés formájában a BellaGirl. Azóta több cikkem is megjelent a magazinban és remélem, még sok további irománnyal szolgálhatok a lányok felé.

Leírhatatlan öröm számomra egykeként egy olyan hívő lányközösség tagja lenni, ahol eddig nem ismert elfogadással, támogatással és testvéri szeretettel találkoztam. Szeretném megmutatni a hozzám hasonló tiniknek, hogy létezik az insta-facebook tökéletesnek látszó világánál, a mosoly mögé bújtatott összetört szíveknél, a felületes szeretetnél valami (vagy Valaki) sokkal több. Valami sokkal mélyebb és igazibb. Isten szeretete és kegyelme.

Madarász Anna - BellaGirl fordító

Szinte még újszülött vagyok a hitemben, hiszen 2015 karácsonya körül tértem meg. Akkoriban kollégista voltam, és egy új, keresztény szobatárs megmutatta „másképp is lehet”. Egy nap sétáltam az utcán, megálltam és csak, annyit mondtam Isten hívására: „Oké, benne vagyok.” Isten pedig komolyan vette, azóta egyengeti utamat és én ezért rendkívül hálás vagyok.

Nos, Isten nem azokat hívja el, akik alkalmasak egy feladatra. Az Ő megítélése szerint elhív embereket, és alkalmassá teszi őket. Csak igazolni tudom, hiszen velem is ez történt. Isten országát és igazságát keresve rengeteg idegen nyelvű tartalommal találkoztam. Ez pedig exponenciálisan fejlesztette az egyetem alatt igencsak megkopott nyelvtudásomat. Aztán egy nap a buszon ülve megfogalmazódott bennem a fordítás gondolata. Isten értéket teremtett bennem ezzel a tudással, és szerettem volna ezzel szolgálni. Sok helyre jelentkeztem, de mindenhonnan visszautasítottak. Kivéve, egy helyet. A BellaGirl-t.

Tinédzser koromban nem szerettem lánynak, nőnek lenni. A 90-es évek tinijének ez valahol nem is lehetett könnyű. Szerettem volna úgy táncolni, és öltözni, mint Britney Spears, mindeközben ha megkérdezték, hogy mi szeretnék lenni, akkor pedig azt mondtam, hogy rendőr – mert, az olyan fiús. Ma már örülök, hogy Isten nőnek teremtett. Elhiszem és megélem azt, amit Isten a nőknek tervezett. Látom magam körül azokat, akiknek senki nem mondta el, mit jelent nőnek lenni és mit is jelent a nőiesség. Ezek a lányok csak sodródnak, és olyan döntéseket hoznak, amikről gyakorlatilag nem tudnak semmit. Ezért kellenek az erős, példamutató nők ennek a felnövekvő generációnak, és kell hogy legyen forrásuk, ami kiutat mutat a labirintusból. Na, ilyen a BellaGirl.

BellaGirl további fordítóink:  Bakonyi Regina, Budai Krisztina, Cserjési Katalin, Görög Petra, Katona Brigitta, Potos Lili, Nagel Katalin, Sípos Dorka , Szilagyi Bibiána, Nyíri Szabina,  Yvette Somodi Nicolette

Gyémánt Tímea-BellaGirl író

29 éves vagyok, jelenleg szállodairecepciósként dolgozom, amit nagyon szeretek, mert szívesen ismerkedek emberekkel a világ különböző pontjairól. A színes kultúrák a munkahelyemre jönnek, így ki se kell tennem a lábam, hogy számomra idegen szokásokkal, hagyományokkal találkozhassanak. Szeretek emberekkel foglalkozni, segíteni nekik, és a problémákat minél hatékonyabban megoldani.

Budapesten tanultam, közgazdászként végeztem turizmus-vendéglátás szakon. Ezt az irányt a munka világában is közel érzem magamhoz, de nyitott vagyok más területek kipróbálására is.

Mivel mindig is szerettem olvasni és fogalmazni, és szívemen viselem mások életét, ezért mikor megtaláltam a Bella Girl Magazin oldalát, nagyon megörültem, hogy részese lehetek ennek a szuper csapatnak!

Remélem, hogy cikkeim az olvasóknak hasznos, érdekes pillanatokat fognak adni, s ezáltal én is hozzájárulhatok, hogyaz igaz értékek egyre nagyobb jelentőséget kapjanak, melyek segítenek eligazodni a mindennapi élet izgalmas és kihívásokkal teli útjain.

Erdei Flóra - BellaGirl író

25 éves vagyok, Svájcban dolgozom aupair-ként, mellette Budapesten tanulok, s modellkedek.

Az elmúlt években szembesültem igazán azzal, mennyire szükségük van Isten üdvözítő erejére ebben a világban a lányoknak!
Hiszem, hogy a Bella Girl egy kezdet, egy nagyszerű üzenet ebben a mai világban, amely hamis testképet és rengeteg hazugságot sulykol a fiatalok agyába.

Svájcban rengeteget evangelizáltam fiatal lányok A szolgálatom legfőbb témái a fitness, a modellkedés, a bibliai nőkép, a párkapcsolatok, és a randizás Jézus Krisztus dicsőségére. Személyes életemben is megtapasztalhattam, hogy Isten hogyan gyógyítja be a csalódásokat, és ha Őt helyezzük a legelső helyre, minden bezárt és megnyílt kapunak isteni célja van, és a megszentelődésünket szolgálja!

Illisz Luca- képszerkesztő

Nemzetközi partnereink

Letitia Shelton: City Women Toowoomba CEO

Feltöltés alatt.

Henrietta Lee: bella rae Magazin főszerkesztő

Feltöltés alatt.

Kristen Clark & Bethany Baird: Girl Defined Ministries alapítói,írók

Két testvér vagyunk a déli Texas államból, akik csak élvezik az életet és terjesztik az igazságot. Texasban minden feltűnően nagy; a családunk tíz tagjából nyolc több mint 180 cm magas. Szeretjük a versenysportokat, különösen a kosárlabdát, és mindig készek vagyunk egy új kalandra a szabadban.

Középiskola után mindketten modell munkára adtuk a fejünket, de hamar rá kellett ébrednünk, hogy keresztény erkölcseink és értékeink miatt nem nekünk való ez a környezet. Miután a modellkedésről szőtt álmainkat félretettük, Isten megéreztette velünk, hogy valami többre hívattunk. Úgyhogy tanulmányozni kezdtük, hogy mit mond nekünk Isten a női mivoltunkról. Minél több dologra jöttünk rá, annál inkább meg akartuk osztani másokkal is.

Isten ekkor mutatta meg az utat, ami a GirlDefined Ministries elindításához vezetett. Amióta 2014-ben elkezdtük a GirlDefined Ministriest, a célunk mindig ugyanaz maradt; segíteni a modern lányoknak megérteni, és megélni Isten örök igazságát arról, hogy mit jelent nőnek lenni. Manapság a lányok és a nők olyan sok ellentmondó üzenetet kapnak értékükről, céljukról, identitásukról, hogy reménytelenül szükségük van rá, hogy tudják, az egyetlen, aki megmondhatja, mi a szerepük, az a Teremtőjük.

Blogjainkon, videóinkon, konferenciáinkon és webes szemináriumainkon keresztül egy online „nőtestvériséget” építünk, ahol a lányok és nők bátorításra és válaszokra találnak.

Nem tudjuk a választ mindenre, ennyire nem vagyunk tökéletesek, de tudatában vagyunk néhány igazságnak, ami gyökeresen megváltoztatta az életünket. Azt reméljük, hogy a GirlDefined Ministries felkelti az érdeklődésedet, kihív, és megnyitja a szemedet Isten nőkről alkotott hihetetlen elképzelésére.

Girl Defined Ministries honlap: www.girldefined.com

Sabrina Peters: keresztény író és lelkésznő

Egy átlagos nő vagyok, akit teljesen magával ragadott egy nagyon különleges Isten! Jézus követése életem legjobb döntése volt!

Egy csodálatos ember a férjem, Ben-nek hívják. Eleinte barátok voltunk, de aztán Ben megtalálta a módját annak, hogy közelebb kerüljünk egymáshoz. Most már egy évtizede együtt vagyunk, és több mint 9 éve házasodtunk össze. Két gyönyörű gyerekünk van. Az öt éves Liberty és a majdnem négy éves Lincoln. Liberty szemtelen, mint az anyukája, Lincoln pedig aranyos, mint az apukája. Olyan boldog vagyok, hogy az enyémek lehetnek!

Apukám maori, anyukám pedig német. A legtöbben azt hiszik, hogy ázsiai vagyok, de ezzel nincs is semmi gond. A queenslandi Cairns-ban születtem és nőttem fel, most pedig Perth gyönyörű városában lakunk Nyugat-Ausztráliában.

Az Ausztrál Keresztény Egyház megbízott lelkipásztora vagyok. Korábban Ben és én csaknem 9 éven át voltunk ifjú lelkipásztorok a queenslandi Gold Coast-ban, 2006 és 2015 között. Csodás volt! (Szívem szerint még mindig ifjú lelkipásztor vagyok). Jelenleg a Kingdomcity Perth lelkészei vagyunk Nyugat-Ausztráliában. Áldottnak érezzük magunkat, amiért részesei lehetünk annak, amit Isten a mi hihetetlen Egyházunk által művel.

Az első könyvemet („Lady in Waiting”) 18 éves koromban írtam, és azóta több könyvet is kiadtam. Szeretek írni, és beszélni, és remélem, hogy kihívhatom a társadalmi normákat, hogy meg tudom változtatni a popkultúrát, és vissza tudom állítani a köztudatba egyházunk elveit a szexről és a kapcsolatokról. Jelenleg pszichológiát és tanácsadást tanulok, és az a célom, hogy egy nap szexulitásra, házasságra és családra szakosodott tanácsadó vagy pszichológus legyek.

Sabrina honlapja: sabrinapeters.com