1 éves a BellaGirl Online Magazin

BELLA GIRL SZÜLETÉSNAPI HÁLAADÁS

2017. április 22-én itthon és a távoli ausztrál kontinensen is együtt örült a Bella Girl és az ausztrál bella rae csapata, hiszen egy éves lett a Bella Girl online magazinunk. Igeeeen, elérkezett ez a nap is, amikor megemlékeztünk a kezdetekről, és újra rácsodálkoztunk Isten hűségére és gondviselésére.

Már a magazin fogantatásának pillanatában (2014. április) sem volt kérdés, hogy mekkora létjogosultsága van egy igaz értékeket közvetítő tinilányoknak szóló online magazin elindításának. Minél jobban beleástuk magunkat a tinilányok lelki világába, annál inkább megerősödött az elhívásunk: az online médiában egyre szélesebb körben terjeszteni a krisztusi értékekre alapozott életvezetés fontosságát, és a lányokat foglalkoztató kérdésekre egy mennyei perspektívából jövő válaszokat adni.

Valóban nem kis feladatra vállalkoztunk azzal, hogy hedonista világunkban – amelyben mindenki az azonnali és állandó boldogság titkát kutatja – alternatívát kínálva a tömegmédiával szemben, melynek reflektorfényében a külső szépség, a siker és a pénz áll.

Bátran hirdetjük a testi és lelki tisztaságról szóló igazságokat, hiteles és inspiráló történetek bemutatásával igyekszünk vonzóvá tenni a keresztény életet a fiatalok számára.

Hisszük, hogy a sikeres élet zsinórmértéke a Szentírás és egy állandó személyes kapcsolat Istennel. Meghatározó, hogy mi és a környezetünkben élő emberek milyennek látjuk magunkat, de a legfontosabb útmutatást a helyes önképünk felfedezésére a Bibliában találjuk.

Ahhoz,hogy magunkat megismerjük, először a Teremtőnket kell megismernünk. Sokakban egy eltorzult, hamis kép él Istenről, mely tovább nehezíti az egészséges önértékelésünk kialakulását.

Éppen ezért legfőbb vágyunk, hogy Isten Igéjének magvetőiként a Bella Girl digitális hasábjain keresztül egy szerető és gondoskodó Mennyei Atya képét mutathassuk be. Szeretnénk, ha minden lány felismerné, hogy Jézus az a személy, aki a legjobban szereti, ezért az számít, amit Ő gondol róla.

Az igazi szabadságot és boldogságot az adja, amikor félelem nélkül hibáinkkal együtt felvállaljuk  magunkat mindenki előtt, mert tudatában vagyunk annak, hogy kik vagyunk valójában, és mennyit érünk Istennek.

Hisszük, hogy a keresztény értékek felvállalása sok-sok lány életében pozitív változást hoznak s mindez nem csak az egyén és a felnövekvő generáció számára, hanem egy egész társadalomnak áldássá válhat.

Végezetül fogadjátok szeretettel a Bella Girl Magazin születésnapi különszámát, amelyben egy kis ízelítővel szolgálunk az elmúlt egy esztendő legkedveltebb írásaiból.

 

Hálásan köszönjük, ha levelünket az ismerőseitek körében továbbítjátok, ezáltal is segítve a magazinunk népszerűsítését.

Szeretettel:
Tóth-Surányi Nikoletta és a Bella Girl csapat

Küldj választ

%d bloggers like this: