Bella Girl Magazin vásárlása

LAPOZZ BELE ÉS NÉZD MEG AZ AJÁNLÓT!

 

Tudtad, hogy a BellaGirl Magyarország egyetlen olyan tinilányoknak szóló magazinja, amely nem bulvártartalmakkal és diétatippekkel van tele, hanem az értékről, a szépségről és az igazságról is szól?!

Az 56 oldalas kiadványunkban olyan kérdésekre keressük a választ, mint például hogyan lehet megtalálni a kiegyensúlyozott élet kulcsát, vagy hogy milyen egy igaz szerelem. Olyan izgalmas témaköröket boncolgatunk, mint az önismeret, az önbizalomhiány és természetesen a párkapcsolatokról is írunk.

Arról  is beszámolunk, hogy milyen egy modell élete, hogy kell egyszerű de szép szemöldököt varázsolni, illetve életmódváltás esetén is hasznos és bölcs tanácsokat adunk.

Nem ijedtünk meg az olyan kérdésektől sem mint  a leszbikusság és a tisztátalan gondolatokkal való harc, melyek a legtöbb tinilányt foglalkoztatnak.

A tartalmas és hasznos cikkek olvasásán túl a magazin sorait átjárja a Mennyei Atyánk szeretete és gondoskodása, melyet bízunk benne hogy minden olvasónk megérez.

Ajándékozz meg szükségben lévő lányokat a környezetedben a nyomtatott BellaGirl Magazinnal,és építsük együtt Isten országát!

Kérjük, töltsd ki az alábbi űrlapot.
Megrendelésedről visszaigazoló e-mailt küldünk, amelyben minden fontos tudnivalót megtalálsz.

  Megrendelem a Bella Girl Magazin következő lapszámait.

  Az itt szereplő adatokat kizárólag a vonatkozó megrendeléssel kapcsolatban használjuk!
  A vásárlásodról kiállított számlát a megadott e-mail címre elektronikusan postázzuk.

  Ennyi példányban a 2018. I. évfolyam 2. számát: (Adj meg darabszámot!)

  Ennyi példányban a 2019. II. évfolyam 2. számát: (Adj meg darabszámot!)

  Megrendelő adatai


  A magazin ára jelenleg postaköltséggel együtt: 990 Ft/db

  Alapítványi támogatás

  A Bella Girl több, mint egy lánymagazin – a páratlan egyéni szépség, az értékek és a célok szószólója. A Bella Girl írásait az igazság, a tisztelet és a női érték alapelvei vezérlik. Küldetése, hogy a “női szépséget” a lehető leghitelesebb formában képviselje a médiában. Munkánk anyagi támogatásával vagy akár már egy Bella Girl Magazin megvásárlásával is csatlakozhat a City Women Hungary támogatói klubjához!

  Támogatni kívánom az alapítványt:
  IgenNem

  Az adomány célja:
  Az alapítvány bármely tevékenységeA Bella Girl Magazin nyomdai és grafikai költségeBella Girl workshopok szervezési költsége

  Az adomány összege:
  2.000 Ft5.000 Ft10.000 Ft20.000 FtMás összeg

  Fizetési mód:
  utalásbankkártya(A bankkártyás fizetés még nem üzemel. Kérünk, hogy az átutalást válaszd.)

  Az Adatkezelési Tájékoztatót elolvastam és elfogadom. Elfogadom.


  A vásárlásodról kiállított számlát a megadott e-mail címre elektronikusan postázzuk.

  Magazinjainkra itt az alapítvány weboldalán is ELŐFIZETHETSZ! Terveink szerint évi két lapszámmal jelentkezünk, melynek írásaiból az online BellaGirl Magazinunkban is egy kis kóstolót kínálunk. A teljes írások kizárólag a nyomtatott magazinban lesznek olvashatók.