A hónap témája: (ISTENI) SZEX

A napokban megjelent Keresztény lányok kontra Cosmopolitan, Seventeen, Glamour magazin c. BellaGirl írásunk meglehetősen nagy érdeklődésre tett szert. ( IDE kattintva olvasható) Többen is bátorítottak, hogy merjünk ennek a témának a mélyére ásni, s a keresztény körökben oly sokszor tabuként kezelt szexualitást itt az alapítványi blogunkban reflektorfénybe helyezni. Ennek eredményeként született meg annak is a gondolata, hogy minden hónapban lesz egy központi témája a blognak, melyről kendőzetlenül írhatunk.

Felmerülhet a kérdés, hogy vajon miért épp a szexualitással kezdünk első kiemelt témaként?! Mindannyian beláthatjuk, hogy ezzel a kérdéskörrel már az oviban találkoznak a gyerekek, sőt a legtöbb kislány szókincsében már ott szerepel a “szexi”. Azt hiszem, nem lehet elég korán kezdeni, s az életkorának megfelelő szinten igaz és tiszta tartalommal “megtölteni” a szexualitás témakörébe tartozó szavakat.

Függetlenül attól, hogy lányos anyaként, mamaként, nagynéniként, keresztmamiként, hitoktatóként olvasol bennünket, azzal a reménnyel indítjuk útjára ezt a márciusi blogsorozatunkat, hogy olyan cikkekkel és videókkal töltjük fel a nevelési eszköztáradat, melyek akár a saját és/vagy a környezetedben élő fiatal lányok épülésére szolgál.

Ebben a hónapban:

  • szó lesz arról, hogyan csábítja a Cosmopolitan a kiskorú olvasókat nem csak a nyomtatott magazin hasábjain, hanem a weboldalán és a közösségi profiljaikon
  • három, a korai húszas éveiben járó fiatal nővel készített interjút osztunk meg veled a szexuális életükről és azokról a dolgokról, amiket szívesebben tudtak volna meg fiatalabb korukban
  • górcső alá vesszük a különféle típusú férfiakat, hogy segítsünk a párválasztásban
  • megvizsgáljuk, miért is veszélyes szexuális tartalmú képeinket közzétenni az interneten
  • olyan nőket kérdeztünk, akik úgy döntöttek, hogy megőrizik a legnagyobb kincsüket, a szüzességüket ebben a szexualitással átitatott világunkban. 

Küldj választ

%d bloggers like this: