2018 tavaszán érkezik a Bella Girl Magazinunk!

Az alapítványunk megszületése óta egyik legnagyobb vágyunk, hogy egy napon az online Bella Girl Magazinunk legnépszerűbb és örökérvényű igazságokat tartalmazó írásait egy csokorba szedve nyomtatott formában is megjelentessük. Hisszük, hogy ennek az ideje 2018 tavasza, éppen ezért már teljes erőbedobással dolgozunk a magazin szerkesztési feladatain.

Nagy megtiszteltetés és öröm számunkra, hogy Magyarország első tinilányoknak szóló hiánypótló és keresztény értékeket közvetítő magazinjával jelenhetünk meg és reményeink szerint  alternatívaként “világíthatunk” a sokszínű magazin piacon.

A divatos lapokkal ellentétben az online és offline magazinunk készítését a mélyebb tartalmú cikkek közlése motiválja, nem a várható bevétel. A Bella Girl Magazin a tinilányok gondolkodásmódjának pozitív értelmi és érzelmi szemléletű fejlesztése mellett kötelezte el magát. A magazin szerkesztésének minden mozzanata önkéntes felajánlások által történik, amely bennünket is folyamatosan az Úrban szűnni nem akaró bizalom építésére tanít.

Hisszük, hogy a magazin grafikai, nyomdai és a magazin népszerűségét segítő reklámhirdetések költségére is érkezni fognak felajánlások. 

Ha neked is szívügyed a tinilányok sorsa, s fontosnak tartod számukra egy hiánypótló és értékteremtő kiadvány megjelenését, az alábbi bankszámlaszámra utalhatod át anyagi támogatásodat.

Számlatulajdonos neve: Igaz Női Értékekért Alapítvány

ERSTE BANK:11600006-00000000-76104484

Nemzetközi számlaszám (IBAN): HU86116000060000000076104484

vagy ide kattintva PayPal-on keresztül is adományozhatsz.

Köszönettel és szeretettel:

Tóth-Surányi Nikoletta

Bella Girl Magazin alapító főszerkesztő

Küldj választ

%d bloggers like this: