Bella Girl Magazin

A projekthez szükséges adomány összege: 500 000 Ft
10% adomány elküldve/450 000 Ft az induláshoz
Támogatom

A BELLA GIRL MAGAZIN KÜLDETÉSE

A Bella Girl több, mint egy lánymagazin – a páratlan egyéni szépség, az értékek és a célok szószólója. A Bella Girl írásait az igazság, a tisztelet és a női érték alapelvei vezérlik.  Küldetése, hogy a “női szépséget” a lehető leghitelesebb formában képviselje a médiában.

A Bella Girl a mai kor fiatal lányainak szeretne tartalmas, szociálisan is érzékeny, ugyanakkor a korosztályi elvárásoknak megfelelő formában izgalmas témákat, hétköznapi és nem mindennapi történeteket ismertetni. Mindezt annak a reményében teszi, hogy az intelligensen, ízlésesen, ugyanakkor viccesen boncolgatott tartalmak olvasása során lányaink felismerik és megértik nőiességük értékét és életük valódi célját.

A Bella Girl hisz az összefogás erejében, ami azt jelenti, hogy figyelünk egymásra, és támogatjuk egymást.
A Bella Gilr arra ösztönzi a lányokat, hogy erős, intelligens és kreatív nőkké váljanak, akik nem csak részesei az őket körülvevő világnak, hanem formálják is azt.

HOGYAN KEZDŐDÖTT?

A Bella Girl Magazint nyolc ausztrál fiatal indította útjára, akik a standokon vásárolható tinilapokból kiábrándultak. Egy olyan színvonalas magazinról álmodtak, ami többről szól, mint fiú-ügyek, celebek és pletykák. Hisznek abban, hogy minden lány gyönyörű, függetlenül attól, hogy megfelel-e a média világa által sugallt képnek vagy sem. Minden lány értékes, és az életének fontosabb célja van, mint azt elképzelni tudná. Így ezek az elhivatott ausztrál álmodozók saját keresetükből nyomtatott szavakba öntötték a szívüket és a lelküket.

 

29 ausztráliai kiadvánnyal a háta mögött, a Bella Girl Magazin reményeink szerint hamarosan Európában először Magyarországon is megjelenik!

LÉGY A BELLA GIRL MAGAZIN MECÉNÁSA!

2018 tavaszán érkezik a Bella Girl Magazinunk!

Légy részese a magyarországi Bella Girl Magazin megszületésének!

Keressük a  nyomtatott Bella Girl Magazin mecénásait, akiknek fontos egy tinilányoknak szóló hiánypótló és értékteremtő kiadvány megjelenése.

 Azért is imádkozunk, hogy az online Bella Girl Magazin legnépszerűbb cikkeit egy csokorba szedve, rendszeres időközönként nyomtatott magazin formájában is megjelentethessük.

A divatos lapokkal ellentétben az online és offline magazinunk készítését a mélyebb tartalmú cikkek közlése motiválja, nem a várható bevétel. A Bella Girl Magazin a tinilányok gondolkodásmódjának pozitív értelmi és érzelmi szemléletű fejlesztése mellett kötelezte el magát. A magazin szerkesztésének minden mozzanata önkéntes felajánlások által történik, amely bennünket is folyamatosan az Úrban szűnni nem akaró bizalom építésére tanít. Hisszük, hogy a magazin nyomdai költségére is érkezni fognak felajánlások.

… mert minden jó adomány Isten kegyelméből származik. Isten hatalmas és bőkezű adományozó.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Üzenet

Az Adatkezelési Tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Biztonsági kód